Hvilke detaljer skal jeg fokusere på i oppussingen?

01 august 2021
Johanne Larsen

Det er mange ting å tenke på når man skal pusse opp, og det kan være greit å vite hvilke detaljer man burde fokusere på. Det er nemlig ikke sånn at alt er like viktig, og det kan lønne seg å velge ut de tingene som man faktisk legger ekstra godt merke til. 

Vi overser ofte viktige detaljer

Det er faktisk sånn at vi har en tendens til å overse viktige detaljer i eget hjem, spesielt hvis vi har bodd der lenge. Det er rett og slett fordi vi venner oss til omgivelsene og er svært tilpasningsdyktige som vesener. Derfor er det ikke sånn at noe som kanskje ikke er helt i orden går og plager oss hver dag, vi venner oss til det. 

Problemet oppstår først når andre kommer på besøk, eller når vi får tatt et skritt vekk og vurdert boligen fra et litt mer objektivt synspunkt. Da kan det være mange små ting som stikker seg ut på en uheldig måte, og kanskje er det helt andre ting enn de du trodde trengte å bli fikset eller pusset opp? 

Dører kan være detaljen du leter etter 

En av de viktige detaljene som mange ofte overser, er dører. Det er rett og slett fordi vi anser dem for å være en integrert del av boligen, og mange tenker rett og slett ikke på at det er noe man faktisk forholdsvis enkelt kan skifte ut og fikse. 

På klarvinduer.no/dorer, kan du finne et stort utvalg dører å velge mellom. Det er viktig at du velger dører som passer til den stilen du vil ha i boligen din. Det kan være du ikke legger merke til det nå, men når du omsider har fått fikset dørene, så ser du hvor stor forskjell det rent faktisk gjør. Det er en viktig detalj.

Flere nyheter