Lån til uforutsette utgifter

16 februar 2022
Maria Laugesen

editorial

Veldig mange har et månedlig og årlig budsjett som er tilpasset de faste utgifter som strøm, husleie, transport osv., og som samtidig gir plass til det øvrige forbruket til mat, reiser, opplevelser, klær og lignende. Men hva gjør man når det plutselig kommer en uventet utgift som det ikke er plass til i budsjettet?

Få plass til uventede utgifter

Uventede utgifter kan finnes i mange varianter. Det kan være bilen som får en skade og trenger en reparasjon, eller det kan være et problem i boligen som må fikses her og nå. Det kan også være en ekstraregning på f.eks. strøm eller varme, eller det kan være et kjøleskap eller oppvaskmaskin som plutselig ikke fungerer mer.

sms lån

Hvis ikke du har den nødvendige oppsparingen til å klare en slik utgift kan det bli nødvendig å ta opp et lån. I slike tilfeller er et forbrukslån den riktige løsningen, fordi det gir deg muligheten til å låne til presis det du trenger.

Du setter selv sammen lånet

Et forbrukslån er en veldig fleksibel lånetype der du får muligheten for å sette sammen presis de vilkår som passer for deg. Det vil si at du selv velger beløpet i størrelsen 5.000-600.000 kr., og samtidig velger du den nedbetalingstiden som egner seg for din økonomi og dine behov. 

Det krever selvfølgelig at du kan bli godkjent, men du velger i høy grad selv hvordan vilkårene skal være.

Når du skal finne et forbrukslån kan du bruke www.swiftbanker.no. Her kan du nemlig raskt og enkelt finne frem til de muligheter som er relevante for deg, og slik se hva du kan velge mellom. Det gjør det mulig for deg å sammenligne tilbud fra flere banker, så du kan velge det som passer best for deg, og som gir deg de beste vilkår og laveste prisene.

Flere nyheter