Fotballreiser til England: Slik får du med familien på tur, selv om de ikke er fotballfans

03 april 2023
Eivind Øi

England er kjent som en av de beste destinasjonene for fotballreiser, og tilbyr en unik og autentisk fotballopplevelse som man ikke finner noe annet sted. Men hva gjør man når man ønsker å reise på en fotballtur til England, men ikke får med seg resten av familien, som kanskje ikke er like begeistret for fotball som en selv? Her er noen tips og ideer for å få med hele familien på en tur til England, selv om fotball ikke er deres største interesse.

Utforsk byen

En av de beste måtene å få med seg hele familien på en fotballreise til England, er å utforske byen eller byene man besøker. England har en lang og rik historie, og byene har mye å by på, både når det gjelder kultur og historie. Utforsk historiske bygninger og monumenter, besøk museer og gallerier, og nyt lokale restauranter og kafeer. Byene i England er rike på kultur og historie, og det er alltid noe å se og oppleve.

fotballreiser

Besøk attraksjoner

Det finnes mange attraksjoner i England som kan være spennende og interessante for hele familien, uavhengig av om de liker fotball eller ikke. For eksempel kan man besøke Harry Potter Studio Tour i London, eller dra på en rundtur i Cotswolds, en vakker og idyllisk region i England. Andre populære attraksjoner inkluderer London Eye, Tower of London og Madame Tussauds.

Opplev naturen

England er også kjent for sin vakre natur og landskap, med mange nasjonalparker og steder å utforske. Ta med familien på en tur til Lake District, en vakker og naturskjønn region i Nord-England, eller dra til kystbyen Brighton og nyt stranden og det vakre landskapet langs kysten.

Det er mange måter å få med hele familien på fotballreiser til England, selv om fotball ikke er deres største interesse. Utforsk byen, besøk attraksjoner, gå på shopping og opplev naturen. Det er mye å se og oppleve i England, uavhengig av hva man er interessert i. Så neste gang du planlegger en fotballreise til England, ta med deg hele familien og opplev alt landet har å tilby.

Flere nyheter