Hvem bør egentlig ha ekstranøklene dine?

04 juli 2022
Johanne Larsen

editorial

Lurer du på hvem som bør ha ekstranøklene dine, og hva du skal gjøre hvis du låser deg ute? Her skal vi se litt nærmere på nettopp det, så du vet akkurat hva du skal gjøre. Det er ingen grunn til å gå i panikk hvis du låser deg ute. 

Hvem skal jeg velge? 

For hvem skal man egentlig velge å gi ekstranøkler til? Det er selvfølelig svært viktig at det er noen man stoler på, så du kan få tak i de når du skal og at nøklene dine ikke blir misbrukt. Det er alltid kjekt å vite at noen har ekstranøklene dine, så du vet at du kan få hjelp hvis du låser deg ute. 

låsesmed Asker

Hva hvis ingen har ekstranøklene dine?

Det er som nevnt smart å sørge for at det er noen som har ekstranøklene dine, men hvis det ikke er skjedd og du har klart å låse deg ute, så er det heldigvis likevel hjelp å hente i nøden. Det er med andre ord ingen grunn til panikk! Hjelpen er i nærheten hvis du vet hvor du skal lete. 

Du kan for eksempel enkelt finne en låsesmed i Asker når du har bruk for det. Det er dog viktig å vite hva du ser etter, og derfor kan det være en god ide å lagre nummeret og informasjonen til en låsesmed i nærheten, så du vet akkurat hva du skal gjøre hvis uhellet er ute.

Hvis det er midt på natten trenger du heller ikke fortvile. Det er nemlig sånn at mange låsesmeder rent faktisk har døgnåpent, og dermed kan hjelpe deg uansett når du har klart å låse deg ute. Det er kanskje ekstra betryggende for deg som akkurat har flyttet hjemmefra og til et sted med smekklås. Det er alltid hjelp å få, derfor er det lurt å vite hvor nærmeste låsesmed er. 

Flere nyheter