Hvordan fjerner du hår i dag?

28 juni 2022
Maria Laugesen

editorial

Mange personer sliter med uønsket hårvekst på grunn av arvelige, hormonelle eller medikamentelle årsaker. Men hvilke løsninger kan du velge mellom for å oppnå enkel og effektiv hårfjerning når du ønsker det? 

Velg riktig løsning for deg

Det finnes mange metoder innen hårfjerning som kan brukes av både menn og kvinner som ønsker å fjerne hår fra kroppen eller ansiktet. Det gjelder blant annet barbering og voks, som er to veldig vanlige metoder til fjerning av hår på ben, under armer, på bryst og rygg eller i ansiktet. Det finnes også ulike kremer som kan klare oppgaven. 

Hårfjerning

Det er ulike fordeler og ulemper med disse metoder, og det er opp til deg å velge hva som passer best. For eksempel er noen mer tidskrevende enn andre, noen er dyrere, og noen egner seg bedre for bestemte områder enn andre. Men felles for alle er at hårene kommer igjen i løpet av enten noen dager eller uker, og at du derfor må gjenta prosessen ganske ofte hvis du ønsker å unngå hår i området.

Velg et permanent alternativ

Er du lei av de midlertidige løsninger, og synes du at det krever for mye tid og energi? Da er permanent hårfjerning en løsning som kan passe for deg. Dette anvendes spesialt av personer med mye hårvekst eller hårvekst i områder de ikke ønsker det, men det kan faktisk anvendes av alle som ønsker permanent hårfjerning.

Metoden anvender en avansert teknologisk løsning med laser som sender ut radiobølger og optisk lys. Denne kombinasjon gjør det mulig trygt og effektivt å fjerne hår i ansiktet, på ryggen eller brystet, under armene, på lår og legger, i bikinilinjen osv. Den kan brukes av både menn og kvinner i alle aldersgrupper og med alle hud- og hårfarger, så det er uten tvil også en løsning for deg.

Flere nyheter