Start året med en oppgradering av deres produksjonsutstyr

Det nye året er alltid et initiativ til å gjøre noe med de omstendigheten man har, enten det er privat eller når det kommer til karriere. Når man eier eller har ansvar for hele eller deler av en bedrift er det også et godt tidspunkt å ta stilling til hvordan tingenes tilstand er og hav man kan gjøre for å optimere det forholdene man har i produksjonen sin. Og det er her produksjonsutstyr kommer inn i bildet. Har du styr på kvaliteten og hvor optimalt deres fungerer?

For selv om produksjonsutstyr er laget til å holde veldig lenge er det likevel en forbruksvare. Det betyr egentlig bare at det er noe som, uansett hvor godt man tar vare på det, reparerer det og passer på det, så kommer det et tidspunkt der det er ‘brukt opp’ og man trenger noe nytt. Det nye året er et bra tidspunkt å gjøre status og se hva man har, hva man trenger, og hva som kanskje trenger å bli byttet ut for å oppnå den optimale produksjonen.

Oppgrader med respekt for råvarerne deres

Vi jobber med korn til produksjon av brød og bakevarer og for oss betyr det at vi ønsker å være ekstra forsiktige med det utstyret vi har og det utstyret vi velger å investere i. Det er fordi vi bryr oss om de råvarene vi bruker og har stor respekt for at naturen har laget dem til oss. Feil i produksjonen kan føre til mye svinn og vi ønsker ikke at naturlige råvarer skal gå tapt på grunn av det.

Bærekraft er en stor og viktig del av enhver produksjon og produksjon av mat og råvarer er en av de industriene der det er aller mest viktig. Derfor er det viktig at vi som jobber i neste ledd, der disse råvarene blir behandlet, tar det alvorlig.