Pynt med flotte julelys

29 september 2021
Johanne Larsen

Det finnes vel knapt noe som er hyggeligere enn å pynte til jul. Det er nemlig mange koselige tradisjoner knyttet til det å pynte opp, og det kan også bidra til at man samler familie og venner og kjenner litt ekstra på god stemning og fellesskap. Derfor er det lurt å ta i bruk alle triksene man kan når man skal pynte til jul. Her skal vi se på hvorfor julelys kan være svært effektive. 

Skape julestemning med julelys 

Det er vel nesten ikke noe som skaper mer julestemning enn julelys, og med julelys kan man enkelt få det siste touchet som skal til for å få julen i huset. Julelys er også noe som gir mange muligheter. Det kan gjøre et barne- eller ungdomsrom litt mer julete, og man kan pynte med lys rundt omkring i boligen. 

Gjør uteområdet klart til jul

Det er ikke bare inne man kan pynte til jul, det er også rikelig med muligheter for å pynte opp ute. Det er jo mange som gjør mye ut av både hager og bakgårder om våren og sommeren, men her i nord hvor vi har så lang vinter, er uteområdet dødt store deler av vinteren. Men sånn trenger det faktisk ikke å være. 

Man kan pynte opp ute når det blir kaldt og mørkt ute, og da  kan man få julestemning både ute og inne. Med julelys ute, kan man utnytte den kalde og mørke årstiden, og få en stemningsfull hage eller uteområde selv om det ikke er planter og blomster. Hvis man i tillegg har en utepeis, kan man kose seg ute om kvelden med en god kopp kaffe eller et glass, eller kanskje til og med gløgg eller kakao, når juletiden nærmer seg. Det er mange som har julelysene oppe resten av vinteren, for å skape fin og hyggelig stemning når det mørkner. 

Flere nyheter