Proteser øker livskvaliteten

Proteser øker livskvaliteten

Det kan ikke unngås å si at det å trenge en protese er noe man ønsker seg, og den prosessen man gjennomgår både før og etter kan være vanskelig. Derfor er det ekstra viktig at man får ekstra god behandling når man skal finne en protese som passer til det livet man ønsker seg. TOV lager og selger proteser i Namsos og er spesialister på området. Ofte er det sykdom eller ulykker som gjør at man trenger en protese og det å bli godt tatt vare på i prosessen er utrolig viktig for hvor mye det påvirker pasienter mentalt både underveis og i ettertid. 

Protesen

En protese er en mekanisk eller teknisk innretning som er utviklet til å helt eller delvis erstatte en kroppsdel. Man kan få blant annet leggproteser, lårbensproteser, armbproteser og ulike kosmetiske proteser. Hos TOV produseres det proteser i Namsos til en lang rekke behov og de tar jobben sin alvorlig. Forskning viser at proteser kan øke livskvaliteten betraktelig og er derfor ofte en viktig del av det å komme seg tilbake til en mer normalt liv etter sykdom eller ulykke. Det å trenge en protese kan i seg selv være en hard mental prosess å skulle igjennom, men de aller fleste opplever en bedring i sin mentale helse etter at de har fått protesen og kan leve litt mer normalt igjen. 

 

En god opplevelse

Det å begynne å bruke protese er ikke nødvendigvis helt enkelt, for både kroppen og hjernen skal venne seg til det og noen ganger kan det oppstå komplikasjoner og man skal tilbake for ekstra runder med personlig veiledning. Hvis man kjøper proteser i Namsos stiller TOV opp med veiledning og justeringer som gjør at man kommer fort videre fra de utfordringene man opplever og kan få en bedre opplevelse. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *