Knuseverk med stor kapasitet

Innen byggeri og planering anvendes ofte stein av forskjellige typer, og småstein kan være utrolig brukbare til mange ulike formål. For eksempel egner de seg veldig godt for planering eller grusing av veien for å skape en plan overflate, og samtidig gi gode drenerende egenskaper. Som en bonus ser det utrolig flott ut å anvende rustikke småstein til formålet. De kan selvfølgelig også brukes til fylling i gropa eller andre anvendelsesområder. 

Du kan få pukk, singel, sand og andre småstein fra knuseverk. Her produserer og leverer de mange forskjellige typer stein til alle formål. Hos Ulstein Betong har de et knuseverk med stor kapasitet, der de leverer de fleste fraksjoner av ulike fyllmasser. Det moderne annlegget tillater en effektiv produksjon samt en høy kvalitet på produktet. Derfor kan de produsere og levere store mengder, og de kan dekke langt de fleste behov for både private og bedrifter – både når det gjelder kvalitet, mengde og hastighet. I tillegg til småstein produserer de også naturstein eller murestein, som selvfølgelig også er hyppigt brukt innen byggeri og lignende oppdrag.

Trenger du småstein eller støre stein til byggeri, anleggsprosjekter, oppbygging av terreng, veigrus eller lignende, da kan du kontakte Ulstein Betong. De har den nødvendige kompetanse og erfaring til å gi deg et produkt av høyeste kvalitet, som egner seg spesifikt for deg og dine behov. Deres knuseverk i Sande leverer blant annet til Ålesund, Ørstea og Volda, men det er selvfølgelig mulighet til å bruke deres produkter og tjenester over hele landet. Du kan alltid lese mer om deres tilbud på deres nettside, eller du kan ta en uforpliktende snakk med dem for å høre mye mer om dine muligheter. Da kan de gi deg profesjonell rådgivning og veiledning basert på mange års erfaring og en imponerende viten innen betong, småstein og annlegg.