Hvorfor skal jeg velge en regulerbar seng?

31 mai 2021
Johanne Larsen

Det blir mer og mer populært å velge en regulerbar seng, og det er det mange gode grunner til. Her skal vi se litt nærmere på hvorfor regulerbare senger er blitt så populære, og hvorfor det kan være verdt å investere litt ekstra i en regulerbar seng. 

En investering i bedre søvn

Fordelen med en regulerbar seng er at den tilrettelegger for mange forskjellige behov. Når man blir støttet godt, så sover man faktisk også bedre, og det er lettere å finne en behagelig sovestilling, når man kan regulere og justere etter behov. Dette gjelder spesielt hvis man har særlige behov, som for eksempel hvis man er gravid, har ryggplager eller snorker. Når man snorker kan det hjelpe å sove med hodet litt høyt, og det samme gjelder faktisk når man er forkjølet. Derfor kan en regulerbar seng være svært velkommen hvis man bor og sover sammen med en som snorker, det kan nemlig være en stor belastning. 

Det er også utrolig deilig å kunne lese på sengen i en justerbar seng, da kan man bare regulere etter behov, så man kan sitte godt når man bruker sengen til andre ting enn å sove. 

Når man skal velge en regulerbar seng, er det like viktig å velge riktig fasthet på madrassene som med andre senger. Akkurat når det kommer til å velge en regulerbar seng, er det også lurt å tenke kvalitet. Det er en motor som driver en regulerbar seng, og denne skal helst være av god kvalitet, for å ha en velfungerende regulerbar seng i mange år – i tillegg til at madrassene også skal holde en svært høy kvalitet og gi god støtte. 

Når du skal finne riktig fasthet skal du som utgangspunkt gå ut ifra vekten din. Hovedregelen er at jo mer man veier, jo fastere madrass skal man ha. Og det er greit å huske på når du skal velge. 

Flere nyheter