Hva er egentlig gode fraktpriser?

Hva er egentlig gode fraktpriser?

Det er et godt spørsmål, og når den vanlige posten blir dyrere og dyrere, mens servicen og leveringen blir dårligere og dårligere begynner man virkelig å bli kritisk til de fraktpriser man blir tilbudt, også som privatperson.  Man ønsker seg jo alltid at det skal være så billig som mulig, men ønsker jo selvfølgelig at leveringstiden skal være godt også. 

 

Hvorfor har posten blitt så dårlig?

Før i tiden virket det som at det var godt samspill mellom pris og service når det kom til den vanlige posten, men fraktprisene endrer seg hele tiden og de er liksom blitt tredoblet på ti år uten at servicen har blitt bedre, men faktisk blitt mye, mye dårligere. Da lurer man plutselig på hva fraktprisene hos andre firmaer er og hva mulighetene man har som privatperson for å sende blir. For hvis man skal betale det man skal, så må banjo hvertfall føle at man får noe igjen for det. Tror ikke posten har skjønt det.

 

 

Hva skal man velge?

Når det kommer til fraktpriser vil jeg si at man skal velge det der man får mest igjen for pengene. Hvis man skal sende et brev er den vanlige posten kanskje greit, men hvis man skal sende pakker eller andre store forsendelser kan det se ut som at det er mye bedre å bruke private firmaer. Når posten er så dårlig blir tvunget til å ta stillig til om man skal sende med den vanlige posten eller om man skal sende med et frakt-firma.

Og i så fall hvilket firma? Når man bestiller fra billigpakke kan man få frakt med alle de store firmaene og alt er liksom samlet på et sted. Man kan sjekke priser på forhånd og velge hvilket firma man vil at de skal sende igjennom. Ganske genialt egentlig.