Flotte veggdekorasjoner for hjemmet ditt

Veggdekorasjoner er en herlig måte å få liv, farge og personlighet inn i rommet. Her kan du skape helt unike designs på veggen og få presis det uttrykket som du drømmer om i ditt hjem. Men hvilke veggdekorasjoner er egentlig riktig for deg?

Mye å velge mellom

På markedet for veggdekor finnes det utrolig mange ting å velge mellom. Først og fremst må du selvfølgelig velge hvilken type veggdekorasjon du ønsker. Er det for eksempel malerier, plakater, wallstickers, tapet eller noe helt annet? Etterfølgende må du finne ut hvilke designs, farger og størrelser som passer for deg og ditt hjem, slik at du kan finne den helt riktige veggdekorasjonen.

Ofte er det veldig flott å kombinere flere typer veggdekor for å skape et levende uttrykk, og vær ikke redd for å ha en miks av forskjellige farger, størrelser og uttrykk på veggen. Det skaper kontraster og gir et veldig moderne og stilig utseende.

Veggdekorasjoner for alle hjem

I virkeligheten hører veggdekor til i alle rom. Rett fra kjøkken og bad til entré, soverom og stue. Har du hvite, tomme vegger er det alltid en god idé å tenke på veggdekorasjoner for å bryte disse. Men det kan være stor forskjell på hvilke løsninger du velger for hvilke rom.

For eksempel vil de fleste ha simpe, lyse og rolige veggdekorasjoner til både bad og kjøkken, fordi det ofte skjer mye på disse rommene på forhånd. Derfor trenger man ikke alt for mye kontrast og liv, men en lys plakat med kunst eller en rolig fototapet kan være nok. Motsatt kan fargerike, kreative veggdekorasjoner med masse kontraster være opplagt i stuen som gjerne er et stort, lyst rom uten alt for mange møbler. 

Slik er det avgjørende hvor din veggdekor skal brukes, og ikke minst hvilken stil du har i innredningen din.