få friskt inneklima med Air Wick

Vi har kanskje aldri brukt så mye tid inne som vi gjør akkurat nå – heldigvis for det – men det å finne måter å holde ut det å fortsett å holde oss inne er noe som vi begynner å få enda mer behov for nå. Heldigvis er våren nesten rett rundt hjørnet, men det kommer til å ta lang tid før det er så deilig og varmt ute at vi kan erstatte hjemme med ute.

Men en av de tingene vi kan gjøre er å få det til å føles litt deiligere å være inne. Lukt er en stor del av hvordan vi opplever verden rundt oss og vond lukt er så innmari ekkelt og ikke noe som vi ønsker oss akkurat. Men med mer og mer tid brukt inne i hjemmene våre, jo mer sannsynlig er det at vi sliter med ting som dårlig lukt.

Jeg har akkurat kjøpt Air Wick for å komme noe av det til livs og få litt bedre inneklima, for det er fortsatt for kaldt til å liste ut ordentlig synes jeg – i hvert fall når man har store tropiske planter inne som ikke skjønner hvorfor man skal ha vinduet åpent når det bare er fem grader ute.

Velg lukter som gir deg en god følelse

Det å skulle bruke for eksempel Air Wick til å gi litt bedre lukt i hjemmet er en god mulighet for mange og en av de tingen vi liker å gjøre hjemme hos oss. For eksempel har vi gjort det at vi får lov til å velge en lukt hver, sånn at alle har fått lov til å være med å velge.

Vi bytter på hvilken Air Wick lukt vi bruker i de rommene vi deler, også har alle lov til å velge fritt hvilken de vil ha på sitt eget rom.