Bruk lys som innredning

29 desember 2021
Johanne Larsen

editorial

Når du skal innrede hjemmet ditt, er det en rekke forskjellige faktorer du skal tenke på og ta hensyn til. Det er for eksempel en svært god ide å legge litt tid i hvilken stil du vil ha, og finne møbler og ting som passer inn i denne. Men det mange glemmer, er at lys også er svært viktig. Her skal vi se på hvorfor, og hvordan du effektivt kan bruke lys når du innreder. 

Lamper kan være små skulpturer i hjemmet 

Vi mennesker elsker lys, og det er en grunn til at lys er en av de tingene som alltid blir nevnt i boligannonser. Vi blir nemlig svært påvirket av lysforholdene. Det er også derfor lys kanskje er litt ekstra viktig for oss her i nord, siden vi lever i et land der det er mørkt store deler av året. Dermed blir lys desto viktigere, eller nærmere sagt kunstig lys. Det er mange som neglisjerer denne delen av innredningen, men en lampe er ikke bare en lampe. De kan enkelt bli en flott liten lysskulptur i hjemmet, som er dekorativ om dagen og som også har en funksjon om kvelden når man tenner den.

Finn lamper som passer inn i stilen du har i hjemmet ditt, og bruk lamper effektivt når du innreder. Du kan også bruke en spesiell lampe, kanskje en designerlampe, som utgangspunkt for et rom. 

Lys opp mørke hjørner

image

Lys kan også brukes svært effektivt for å sette fokus på noen ting som du gjerne vil se og kanskje også at andre skal se når de er hjemme hos deg. Med smarte ting som https://ledlyskilder.no/19118-led-strips, kan man enkelt lyse opp mørke hjørner i hjemmet og sette fokus på akkurat det man vil. På denne måten er det enkelt å få lys i områder som kanskje ikke taklampen rekker til. 

Flere nyheter