Bli helt klar til båtsesongen

26 mars 2020
Johanne Hansen
Bli helt klar til båtsesongen

Nå nærmer båtsesongen seg med stormskritt, og det er på tide å gjøre de siste forberedelsene for å bli helt klar til sesongen blir skutt i gang. Vi nordmenn er særdeles båtglade, og når våren melder sin ankomst, er det bare å å gå i gang med forberedelsene. Her kan du lese mer om hvordan du kan bli klar til årets båtsesong. 

Få mest mulig ut av sesongen

Vi lever i et kaldt og snørikt land, noe som helt klart legger en umiddelbar demper på båtgleden mesteparten av året. Mange tenker kanskje det er bortkastet å bruke mye tid og penger på båt siden sesongen er forholdsvis kort, men har du tenkt på at den korte sesongen kanskje bare er med på å bidra til å gjøre den enda bedre? Det blir nemlig ekstra stas å kjøre båt når man endelig kan. De siste par årene har vi også hatt ekstremt varme, solrike sommere, noe som kun gjør båtgleden enda større. Så er det bare om å gjøre å ha båten klar til strandturer, øyturer, hytteturer og lange, svale dager i den lette brisen på havet med ferske reker og et glass rose. Det finnes jo ikke noe som er bedre! Vi i Norge gleder oss hele året til gleder som dette – derfor er det bare å sette i gang med forberedelsene, så du kan få mest mulig ut av båtsesongen 2020. 

Ny båt til sesongen?

For noen blir det kanskje året der man slår til med ny båt til sesongen. I Norge kan man heldigvis finne et ganske stort utvalg av båter fra verdenskjente produsenter. Hvis du befinner deg i nærheten av Vestlandet, er mulighetene særlig gode. Du kan finne din nye båt hos Beneteau Bergen som er en av verdens mest kjente båtprodusenter. Hvis man endelig skal investere i ny båt, kan det lønne seg å investere i en båt i verdensklasse – så vet man at man har det beste som kan brukes i mange, nydelige båtsesonger fremover. 

 

Flere nyheter